Home / O nama / Povijest i profil tvrtke

Povijest i profil tvrtke

b4b d.o.o. je vodeća regionalna konzalting tvrtka za SAP, sa sjedištem u Zagrebu. Od travnja 2001., tvrtka je SAP partner za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Albaniju, Rumunjsku i Slovačku.

Povijest tvrtke

1995. – 2001.: SAP Hrvatska – franšizni partner tvrtke SAP AG u Hrvatskoj.

Zato što smo prepoznali funkcionalnu i tehnološku nadmoć SAP rješenja, zasnovanog na rasprostranjenošću sustava, integritetu modula i pravnoj i jezičnoj podršci u svim zemljama, a u isto vrijeme i međunarodnoj i lokalnoj poslovnoj podršci, b4b je započeo s projektom pozicioniranja kao SAP koordinatora za sve aktivnosti tvrtke SAP AG na hrvatskom i bosansko-hercegovačkom tržištu.

Stalni proces edukacije konzultanata, čime se tvrtka pozicionirala u segmentu konzaltinga, počeo je istodobno. Hrvatska verzija SAP sustava razvijena je u ovo vrijeme. SAP AG otkupili su hrvatsku verziju godine 2001., što je dokazalo kvalitetu našeg rada na lokalnoj verziji.

2001. – danas: b4b d.o.o. osnovan je u potpunom privatnom vlasništvu (100%).

b4b d.o.o. nastavili su poslovni kontinuitet tvrtke SAP Hrvatska. Naziv tvrtke je promijenjen u skladu s prethodnim dogovorom sa SAP AG, koji su otvorili ogranak u Zagrebu. Na ovaj način je tvrtka b4b pomaknula svoj primaran naglasak u radu na stručni konzalting za SAP.

Profil tvrtke

b4b d.o.o. je vodeća regionalna konzalting tvrtka za SAP, sa sjedištem u Zagrebu. Od travnja 2001., tvrtka je SAP partner za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Albaniju, Rumunjsku i Slovačku. Tvrtka ima ogranak u Sarajevu (Bosna i Hercegovina), što joj omogućava fleksibilnost u poslovanju i uvid u specifične potrebe lokalnih tržišta u regiji, gdje je tvrtka b4b uspješno prisutna već godinama. b4b d.o.o ima oko 100 zaposlenika i više od 90 konzultanata s bogatim poslovnim i informatičkim iskustvom, koje je stečeno i dokazano u brojnim uvođenjima SAP sustava u Hrvatskoj i regiji. b4b d.o.o pripada elitnoj grupi hrvatskih „izvoznika znanja.“

Danas je b4b jasno pozicioniran na tržištu, sa sljedećim ključnim djelatnostima:

isporuka SAP softwarea,
konzalting za uvođenje SAP sustava,
edukacija korisnika,
podrška,
razvoj lokalne verzije SAP sustava.

Naš cilj jest pomoći partnerima poboljšati svoje poslovanje i poslovne rezultate, uvođenjem najbolje svjetske poslovne prakse u informatičkoj tehnologiji ~ SAP sustava, a kako bi se pozicionirali na kvalitetniji način na globalnom i regionalnom tržištu. Mi našim klijentima nudimo cjelokupnu implementaciju poslovnih rješenja, usluge konzaltinga u svakom pojedinom poslovnom segmentu, uzimajući u obzir specifične potrebe klijenta.

 

Top